Hochland wprowadza sery do dań na ciepło
- Autor: portalspożywczy.pl
- Data: 25-04-2018, 10:57
Nowości Hochland Polska to sery dedykowane daniom na ciepło, stworzone zgodnie z najnowszymi trendami rynkowymi. Klasyka kulinarna nigdy nie wychodzi z mody, a Hochland proponuje najwyższej jakości, praktyczne rozwiązania dla konsumentów lubiących dania z serem żółtym na ciepło.
Ser gruby w plastrach Hochland BURGER & TOAST to specjalny gatunek sera – Cagliata w formie grubych plastrów. Ser ten jest doskonały do przygotowania burgerów i tostów - pod wpływem temperatury topi się, a jednocześnie pozostaje ciągnący, aromatyczny i doskonały w smaku, czyli taki, jaki powinien być idealny ser w burgerach. Z kolei Ser tarty do zapiekania Hochland PIZZA & PASTA to ser Cagliata w formie drobnych wiórków, który znakomicie sprawdza się do przygotowania pizzy, zapiekanek czy makaronów, gdzie ser stanowi bazę lub efektowną, smaczną dekorację.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Sery żółte Hochland BURGER & TOAST oraz Hochland PIZZA & PASTA to nowości, których sprzedaż wsparta będzie szeroką kampanią promocyjną. Hochland Polska planuje kampanię w prasie fachowej oraz kampanię reklamową w ogólnopolskich stacjach telewizyjnych. Równolegle prowadzona będzie kampania online (reklamy desktopowe oraz seria krótkich form filmowych na jednym z najbardziej zasięgowych portali kulinarnych) oraz kampania mobile. Aktywności promocyjne dopełnią działania public relations, obejmujące współpracę z influencerami, wysyłki kreatywne do mediów online i offline. Kampania promująca nowości wystartuje już wkrótce i potrwa do października br.
Rekomendowana cena detaliczna sera Hochland BURGER & TOAST wynosi 4,49 PLN za opakowanie jednostkowe 135 g, a sera Hochland PIZZA & PASTA 5,29 PLN za opakowanie jednostkowe 150 g.
Powiązane tematy:
-
Ważne firmy mleczarskie zmienią zarządy
-
handlowy czwartek
Ukraina ma świetne wina. Dlaczego tak trudno promować je w Polsce?
-
Wege Siostry weszły do Netto
-
Sery w rosyjskich sklepach zabezpieczone przed kradzieżą. "To dziś produkty elitarne"
-
Nowy dyrektor Zakładu Hochland Polska w Węgrowie
-
Jak Hochland ocenia wprowadzenie systemu kaucyjnego za opakowania mleczarskie?
-
Hochland Channel transmitował Galę Cheesemaster
-
mleczna środa
W mleczarstwie bez optymizmu; wojna dodatkowo komplikuje sytuację
-
Prezes Hochland: Wojna komplikuje i tak trudną sytuację branży
-
Fattoria Italiana di Olesno. Jak powstaje włoska mozzarella z polskiego mleka?
- Pomoc KE dla Ukrainy zagrozi polskiemu drobiarstwu?
- Wpływ wojny na rynek żywnościowy przejawia się na kilku płaszczyznach
komentarze (0)