Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

HoReCa jest jednym z priorytetów dla SM Lazur

  • Autor: Roman Wieczorkiewicz, portalspożywczy.pl
  • Data: 15-01-2018, 11:42
HoReCa, niezmiennie od lat, jest jednym z priorytetowych sektorów, z którymi współpracujemy. Zdajemy sobie sprawę, że chcąc wykorzystać potencjał tej branży, musimy na bieżąco reagować na zmieniające się trendy konsumenckie – mówi serwisowi portalspożywczy.pl Anna Skrzypiec ze spółdzielni Lazur.
HoReCa jest jednym z priorytetów dla SM Lazur
fot. materiały prasowe Lazur

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

- Dlatego tworząc ofertę dla HoReCa, bazowaliśmy na wiedzy, doświadczeniu i radach szefów kuchni Restauracji Lazur. Wszystko po to, aby oferowane przez nas produkty spełniały wysokie wymagania i potrzeby branży gastronomicznej – mówi Anna Skrzypiec.

Zaznacza, że rynek HoReCa ewoluuje. - Jak wskazują dostępne na rynku badania, już ponad połowa Polaków korzysta z usług gastronomicznych – zarówno oferowanych przez restauracje, jak i lokale typu food trucki, czy na przykład stoiska gastro na stacjach paliw. Jednocześnie konsumenci są bardziej świadomi, chętnie podążają za trendami prozdrowotnymi i szukają nowości kulinarnych, wymagając przy tym najwyższej jakości. Sektor gastronomiczno-hotelarski podąża za konsumentami i tego samego wymaga od nas, producentów żywności – podkreśla Anna Skrzypiec.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!