Fanex: Polacy otwierają się na nowe, często egzotyczne, smaki
- Autor: www.portalspozywczy.pl
- Data: 15-11-2017, 10:49

- Z naszych analiz wynika, że Polacy coraz chętniej otwierają się na nowe, często egzotyczne smaki. Wprowadzenie trzech nowych sosów to naturalna reakcja na potrzeby rynku, który stale monitorujemy. Jesteśmy przekonani, że nowe produkty będą cieszyć się dużym zainteresowaniem klientów. Obecnie pracujemy także nad sosami bez glutenu, bez laktozy oraz serią majonezów wegańskich. Już niedługo powinniśmy wprowadzić kolejne nowości – mówi Piotr Kubiczek, dyrektor handlowy w firmie Fanex.
Fanex Sp. z o.o. zajmuje się od 1988 roku produkcją: sosów, ketchupów, majonezów, musztard, dressingów, marynat, paluszków i innych przekąsek dla odbiorców gastronomicznych i detalicznych. Firma jest prywatną, rodzinną spółką z polskim kapitałem.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Produkcja firmy Fanex skupia się głównie na wyrobach zaspokajających potrzeby i wymagania szeroko pojętej gastronomii oraz sieci marketów detalicznych. Wykorzystuje naturalne surowce o najwyższych parametrach jakościowych. W ofercie posiada zarówno wyroby sygnowane własnym logo „Fanex” (to około 300 podstawowych receptur produktowych), jak i marki własne, tworzone na specjalne potrzeby klientów.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
Fast food - idealne dania do sprzedaży „w dostawie”?
-
Fanex wprowadził zielony Sos Jalapeno
-
Fanex poszerza swoją ofertę Tres Amigos
-
Grzyby w roli głównej - czyli sezonowość na talerzu
-
Pandemia wzmocniła format street food
-
Jakie były streetfoodowe inspiracje minionego lata?
-
Amuse-bouche - czyli sposób na promocję lokalu
-
Nowa odsłona Ketchupu VII Premium Fanex
-
Grillowanie 2021. Jakie sosy do dań z grilla?
-
Fanex poszerza ofertę o Passatę
- Firmy spożywcze i handlowe w I półroczu: przejęcia, inflacja, wojna
- Co będzie gdy mleczarniom zabraknie energii?
komentarze (0)