Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Kamis: Naszym priorytetem jest wprowadzanie na rynek innowacyjnych smaków

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 25-01-2013, 09:59
- Z jednej strony Polacy w dalszym ciągu podchodzą do gotowania w sposób tradycyjny, korzystając przede wszystkim z naturalnych przypraw i ziół, a z drugiej szukają inspiracji i podpowiedzi, jakie potrawy można przygotować z mieszanek, zarówno na codzienny obiad, jak i na specjalną okazję - mówi Anna Kordyl, dyrektor marketingu McCormick Polska

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Obecnie coraz popularniejsza w Polsce jest kategoria mieszanek. Są to kompozycje ziół i przypraw dedykowanych poszczególnym rodzajom potraw lub wręcz konkretnym daniom.

- Ta kategoria zwiększyła udział z 33 proc. do 35 proc. w rynku przypraw tradycyjnych na przestrzeni ostatnich 4 lat (dane ACN, sprzedaż wartościowa) - dodaje Anna Kordyl.

Dalsza część artykułu (83%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!