Kotaniec: Rok 2018 r. to rok pracownika, dla pracodawcy oznacza to wyższe koszty pracy
- Autor: www.portalspozywczy.pl
- Data: 03-12-2018, 15:26

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
- Okres Bożego Narodzenia to bardzo intensywny czas dla firmy. Okres przedświąteczny to czas spotkań biznesowych, kolacji firmowych a sosy to nierozłączny element bożonarodzeniowego menu Gastronomia i Horeca to ważny dla nas rynek dlatego odpowiednio wcześniej przygotowujemy się, żeby zapewnić naszym odbiorcom odpowiednią ilość produktów i terminowość dostaw. Proces zaczyna się już od rozmów z naszymi klientami odnośnie ich potrzeb i planów świątecznych a w dalszej kolejności przekłada się na wzmożone są wysiłki produkcyjne tak, żeby zapewnić odpowiednie stany magazynowe - dodaje Łukasz Kotaniec.
W kanale HoReCa standardowo dominuje klasyczny majonez, bazy majonezowe i oczywiście ketchup.
komentarze (0)