Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Owoce i warzywa

Kto dokładnie stwierdził, że w Polsce brakuje cukru?

  • Autor: AT
  • Data: 02-08-2022, 10:38
Kto dokładnie stwierdził, że w Polsce brakuje cukru? Kto nakręcił ten mechanizm? (...) Cieszyć mogą się przede wszystkim producenci - mówi w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Ewelina Radowicz, CEO, Head of Public Relations w agencji Pitted Cherries.
Kto dokładnie stwierdził, że w Polsce brakuje cukru?
Kto dokładnie stwierdził, że w Polsce brakuje cukru? fot. mat. pras./ps.pl

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Kto dokładnie stwierdził, że w Polsce brakuje cukru?

Ewelina Radowicz, CEO, Head of Public Relations w agencji Pitted Cherries przyznaje w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl, że cena cukru mocno ją zaskoczyła.

- Podwyżka cen miała miejsce akurat podczas mojego urlopu i tak jak przed nim kupowałam kilogram cukru za około 4 zł, tak po powrocie za około 6,5 zł przy limicie 10 kg na osobę. Obecnie cena 1 kilograma wywindowała aż do 9 złotych - wskazuje.

Co z tym cukrem, czyli kto stwierdził, że go brakuje?

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!