Sosy są sprzedawane w szklanych opakowaniach i zawierają 500 gram produktu.
Proces produkcyjny w „Polskich Przetworach” jest dokładnie zaplanowany i prowadzony z największą starannością. Dbałość o końcowy efekt zaczyna się od współpracy z rolnikami, jeszcze na etapie zamówień i uprawy wybranych odmian warzyw i owoców.
Warzywa w „Polskich Przetworach” pochodzą z upraw położonych w zasięgu nie większym niż 100 km od Włocławka. Zakład we Włocławku dba o najwyższą, jakość produktów, kontrolując proces ich powstawania na każdym etapie. Technolodzy cały czas pracują nad nowymi produktami oraz udoskonaleniem znanych i lubianych receptur.
Już niedługo na opakowaniach wszystkich produktów marki „Polskie Przetwory” pojawi się znak „Produkt Polski”. Jest to specjalne oznaczenie, które Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi przyznaje najwyższej, jakości polskiej żywności wyprodukowanej z polskich plonów. „Polskie Przetwory” są częścią Krajowej Spółki Cukrowej SA.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

komentarze (0)