Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Maspex o nowościach produktowych marek Łowicz i Krakus

  • Autor: AT, portalspozywczy.pl
  • Data: 27-11-2018, 10:40
- Wśród sosów niezmiennie największą popularnością cieszą się klasyczne sosy pomidorowe, takie jak sos spaghetti, boloński czy słodko-kwaśny. W tej kategorii oczywiście również stale odpowiadamy na aktualne potrzeby konsumentów. Właśnie dlatego w tym roku do oferty marki Łowicz dołączyliśmy sosy z mięsem - powiedział w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Jarosław Samsel, wiceprezes zarządu Agros Nova Sp. z o.o.
Maspex o nowościach produktowych marek Łowicz i Krakus
Jarosław Samsel, wiceprezes zarządu Agros Nova Sp. z o.o., fot. mat. pras.

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Jarosław Samsel wskazuje, że w kategorii sosów i dań gotowych Łowicz ma na uwadze przede wszystkim wygodę konsumentów.

- Dla osób, które sięgają po te produkty liczy się łatwość przygotowania i oczywiście efekt końcowy, czyli niezawodny smak. Wśród dań gotowych tradycyjnych najlepiej sprzedają się klasyczne pozycje kuchni polskiej, czyli oba warianty flaków dostępne w naszej ofercie – flaki w rosole i flaki po zamojsku oraz fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem. Wśród dań jednogarnkowych najlepszą sprzedaż notuje kociołek do syta rosyjski i kociołek do syta węgierski. Wśród sosów również niezmiennie największą popularnością cieszą się klasyczne sosy pomidorowe, takie jak sos spaghetti, boloński czy słodko-kwaśny - dodał.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!