Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

O wpływie pandemii na biznes spożywczy - rozmowa z WSP Społem

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 31-08-2020, 16:16
- Obecna sytuacja, szczególnie w okresie marzec/kwiecień, była niezwykle wymagająca pod kątem logistycznym. Jednak w dłuższej perspektywie czasowej wyniki sprzedażowe naszej firmy pokazują, że popyt na produkty spożywcze nie tylko nie spadł, a wręcz się zwiększył - mówi serwisowi www.portalspozywczy.pl Zbigniew Mojecki, z-ca prezesa ds. handlowych WSP Społem.
O wpływie pandemii na biznes spożywczy - rozmowa z WSP Społem
Zbigniew Mojecki, z-ca prezesa ds. handlowych WSP Społem/ fot. mat. prasowe

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Czy polscy przedsiębiorcy z branży spożywczej, znani ze swojej zaradności biznesowej, i tym razem przezwyciężą kryzys związany z pandemią?

Zbigniew Mojecki, z-ca prezesa ds. handlowych WSP Społem: Wydaje się, że branża FMCG - oczywiście w zależności od profilu działalności przedsiębiorstwa - jest mniej podatna na wszelkiego typu kryzysy. Obecna sytuacja, szczególnie w okresie marzec/kwiecień, była niezwykle wymagająca pod kątem logistycznym. Jednak w dłuższej perspektywie czasowej wyniki sprzedażowe naszej firmy pokazują, że popyt na produkty spożywcze nie tylko nie spadł, a wręcz się zwiększył.

Dalsza część artykułu (80%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!