O wpływie pandemii na biznes spożywczy - rozmowa z WSP Społem
- Autor: www.portalspozywczy.pl
- Data: 31-08-2020, 16:16

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Czy polscy przedsiębiorcy z branży spożywczej, znani ze swojej zaradności biznesowej, i tym razem przezwyciężą kryzys związany z pandemią?
Zbigniew Mojecki, z-ca prezesa ds. handlowych WSP Społem: Wydaje się, że branża FMCG - oczywiście w zależności od profilu działalności przedsiębiorstwa - jest mniej podatna na wszelkiego typu kryzysy. Obecna sytuacja, szczególnie w okresie marzec/kwiecień, była niezwykle wymagająca pod kątem logistycznym. Jednak w dłuższej perspektywie czasowej wyniki sprzedażowe naszej firmy pokazują, że popyt na produkty spożywcze nie tylko nie spadł, a wręcz się zwiększył.
komentarze (0)