Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Owoce i warzywa

Ozon - pomocnik w przemyśle spożywczym. Wywiad z Krzysztof Kiblerem, prezesem Ozon Food

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 21-03-2018, 18:48
Ozon Food zajmuje się produkcją i wdrażaniem systemów i technologii ozonowania w przemyśle spożywczym i owocowo-warzywnym. Skąd pomysł na powołanie firmy? - Jestem alergikiem i postanowiłem znaleźć coś, co pozwoli mi jeść owoce czy warzywa kupione na targu bez ryzyka wystąpienia alergii. Tak powstała myśl o ozonie, który jest rozpuszczalny w wodzie i ma doskonałe właściwości dezynfekujące i utleniające - mówi w rozmowie z serwisem www.portalspozywczy.pl Krzysztof Kibler, prezes Ozon Food.
Ozon - pomocnik w przemyśle spożywczym. Wywiad z Krzysztof Kiblerem, prezesem Ozon Food
fot. materiały prasowe

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Kiedy powstała firma Ozon Food, z czyjej inicjatywy. Czym dokładnie się zajmuje?

KK: Ozon Food to producent technologii ozonowania. Jesteśmy jedynym producentem w Europie Środkowo-Wschodniej. Zajmujemy się produkcją i wdrażaniem systemów i technologii ozonowania w przemyśle spożywczym i owocowo-warzywnym. Projektujemy, produkujemy i wdrażamy systemy i urządzenia technologii ozonowania od podstaw, od zagięcia kawałka blachy po gotowe systemy i całe linie technologiczne. Naszym atutem jest indywidualna produkcja, to dzięki „szyciu na miarę” każdego systemu i urządzenia możemy przede wszystkim maksymalizować skuteczność, a tym samym minimalizować koszty związane z wdrożeniem technologii.

Dalsza część artykułu (93%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (1)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum
  • Kamila Bernardy 2018-03-21 21:14:26

    Pięknie się pnie Ozon Food. Pomogli nam z problemem mikrobiologii mięsa na etapie uboju. Pozdrawiam i sukcesów życzę :)

    Odpowiedz

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!