Prezes Hortimex: W żywności znajduje się dziś zbyt dużo cukru
- Autor: AT, portalspozywczy.pl
- Data: 31-10-2017, 09:14

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
MATEUSZ KOWALEWSKI BĘDZIE PRELEGENTEM X FORUM RYNKU SPOŻYWCZEGO I HANDLU. PREZES HORTIMEX SA WEŹMIE UDZIAŁ W DEBACIE PT. "RYNEK WOBEC TRENDÓW KULINARNYCH i PROZDROWOTNYCH: OD ŻYWNOŚCI ZDROWEJ, FUNKCJONALNEJ, DO SUPERFOODS", 6 LISTOPADA W GODZ. 11.30-13. WIĘCEJ NA FRSIH.PL.
Mateusz Kowalewski zauważa, że, podczas gdy w toku ewolucji tłuszcz zwierzęcy i sól towarzyszyły człowiekowi od tysiącleci i były jego naturalnym pożywieniem, cukier pojawił się w naszej diecie w dużych ilościach zaledwie 200 lat temu.
komentarze (1)
w artykułach sygnowanych jest pewna tendencja autosugestywna - stawia się zarzut, przedstawia się argumenty za nim, podając np skutki zdrowotne, by za moment pokazać alternatywę, niekoniecznie podając dokładnie skutki, badania itd ale zwykle te alternatywy znajduja sie w portfolio hortimexu
Odpowiedz