Sos barbecue i Remulada duńska od marki Folwark
- Autor: portalspozywczy.pl
- Data: 07-05-2015, 10:23

Sos barbecue pasuje do wołowych burgerów i żeberek. Remulada - do grillowanych warzyw.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Sosy sprzedawane są w opakowaniach 410g, 460g, 800g oraz 900g.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
Powiązane tematy:
-
Folwark: globalny rynek jest otwarty na polskie produkty spożywcze
-
Kotaniec z nową linią sosów do burgerów
-
Kotaniec: Szał grillowy w Polsce trwa przez całe wakacje
-
Kotaniec: Sukcesja to nadal w polskim środowisku firm rodzinnych temat bardzo skomplikowany
-
Polacy bawią się gotowaniem
-
Kotaniec: Trudno walczy się o udziały w rynku majonezu z dużymi graczami
-
Kotaniec: HoReCa nie może bagatelizować prozdrowotnych trendów konsumenckich
-
Kotaniec: ASF nie odbije się negatywnie na wizerunku polskiej żywności
-
Wytrawne sosy mają swoje miejsce w branży piekarniczej - wywiad z firmą Kotaniec
-
Firmy spożywcze vs. projekt ustawy ws. walki z nieuczciwymi praktykami
komentarze (0)