Przedstawiamy 61. numer magazynu Rynek Spożywczy - zobacz e-wydanie.
Na skutek jakich czynników wiele zakładów mięsnych może nie przetrwać 2019 i 2020 roku? Dlaczego produkcja wegetariańska w zakładzie mięsnym to nic złego? Z jakich przyczyn upadła koncepcja Polskiego Klastra Mięsnego oraz o tym, że produkcja pod markami własnymi sieci handlowych nie musi być mniejszym złem dla zakładu mięsnego - opowiedział nam Tomasz Łączyński, prezes Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka.
Zarówno w 2020 roku, jak i w kolejnych latach, plany Mokate to dalszy intensywny rozwój działalności międzynarodowej oraz wzrost organiczny – mówi Adam Mokrysz. W rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl prezes Grupy Mokate podsumowuje miniony rok, a także opowiada m.in. o nowych produktach w portfolio poszczególnych marek w Grupie oraz o strategii na wyjątkowy, jubileuszowy 2020 rok, w którym Mokate świętuje 30-lecie działalności.
Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku
Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze
Obserwuj Portal Spożywczy na Instagramie
Portal Spożywczy: dołącz do nas na LinkedIn
RSS - wiadomości na czytnikach i w aplikacjach mobilnych
Globalny kanał RSS
Zobacz więcej kanałów RSS
NEWSLETTER
NAPISZ DO NAS
Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP
Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!