Lodziarnie Good Lood powiększyły sieć lokali
- Autor: BW, portalspozywczy.pl
- Data: 10-01-2019, 11:54

Lody Good Lood są produkowane w Krakowie z mleka i śmietanki z Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Skale oraz świeżych owoców, ziół i najlepszych orzechów. Produkty tej marki wyróżniają się niepowtarzalnym charakterem oraz pomysłowymi konceptami smakowymi. Ich zaletą jest również w 100% naturalny skład. W lodach Good Lood nie ma konserwantów, wzmacniaczy smaku ani sztucznych barwników.
Good Lood to najszybciej rozwijający się krakowski start-up branży gastronomicznej. W ciągu 2 lat podbił podniebienia wielu krakowian, zdobywając silną pozycję na kulinarnej mapie Krakowa. Lokal w Bonarce będzie 17 loodspotem tej marki w Krakowie i drugim na Podgórzu. Lody będzie można kupić na placu z fontanną.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
Iran: Reklama lodów wywołała kontrowersje. W spocie wystąpiła kobieta
-
Rynek lodów jest w miarę odporny na perturbacje
-
Palikot chce zaskoczyć rynek: lody Wyjebongo, chipsy i woda z dodatkiem konopi
-
tylko u nas
Janusz Palikot szczerze o finansach: na co potrzebne jest kolejne 50 mln zł? [wywiad]
-
Lody Haagen Dazs wycofywane ze sprzedaży. Powodem zanieczyszczony składnik
-
Poliż miliardera. Powstały lody z podobizną Elona Muska, Jeffa Bezosa i Billa Gatesa
-
10 najdziwniejszych smaków lodów: od makreli do świerszcza
-
Te lody kupisz tylko w Lidlu. Nowe smaki od 20 czerwca
-
International Brands Trading wprowadza do Polski dietetyczne lody
-
Grycan: Niestabilność gospodarcza wpływa na nasz biznes. "Konsumenci uważniej wydają pieniądze"
komentarze (0)