Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

San-Pajda. Producent słodyczy inwestuje i zwiększa przychody

  • Autor: Albert Katana (op. AT)
  • Data: 22-09-2022, 10:55
Pomimo pandemii i ograniczeń z tym związanych, firma San-Pajda osiągnęła przeszło 9 proc. wzrost przychodów w roku 2021 - mówią nam członkowie rodziny Pajdów, od blisko 20 lat zarządzający firmą produkującą słodycze.
San-Pajda. Producent słodyczy inwestuje i zwiększa przychody
Firma San-Pajda osiągnęła przeszło 9 proc. wzrost przychodów w roku 2021. fot. pixabay

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Jak powstają biszkopty San-Pajda?

Jak mówią w rozmowie z Portalem Spożywczym Jan Pajda, prezes zarządu Fabryki Pieczywa Cukierniczego “SAN” - PAJDA Sp. z o.o., Piotr Pajda, dyrektor ds. rozwoju FPC “SAN” - PAJDA Sp. z o.o., Tomasz Pajda, dyrektor ds. sprzedaży FPC “SAN” - PAJDA Sp. z o.o., przy produkcji biszkoptów firmy wciąż wiele czynności wykonywanych jest ręcznie.

- Tajemnicą naszych biszkoptów jest receptura przeszło stuletnia oraz sposób przygotowania ciasta. Wiele czynności wykonywanych jest ręcznie przy zachowaniu najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności – HACAP oraz ISO 22000. Naszą metodą na wyjątkowość jest dbałość o detale, zaangażowana załoga i najwyższe standardy kontroli jakości, zarówno pracy, jak i dostawców - dodają.

Co łączy firmę San-Pajda z Danone?

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!