Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Szefowa Cukierni A. Blikle o Tłustym Czwartku: produkcja działa na 200 proc.

  • Autor: Barbara Woźniak, portalspozywczy.pl
  • Data: 11-02-2021, 09:31
Cukiernie A. Blikle to tradycja pączka sięgająca 150 lat, a pączki przygotowywane są metodą rzemieślniczą. Wszyscy pracownicy czekają na tłusty czwartek a sama produkcja działa wówczas na 200 proc. - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Monika Kulczyńska, Dyrektor Generalny Cukierni A.Blikle.
Szefowa Cukierni A. Blikle o Tłustym Czwartku: produkcja działa na 200 proc.
Firma A. Blikle to ponad 23 placówek: kawiarni oraz cukierni. fot. Cukiernie A.Blikle

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Jak Cukiernia Blikle przygotowuje się w tym roku do Tłustego Czwartku w czasie pandemii? 

Tłusty Czwartek, jak co roku, jest dla nas wspaniałym świętem. Cukiernie A. Blikle to tradycja pączka sięgająca 150 lat. Nasze pączki przygotowywane są metodą rzemieślniczą, dlatego rokrocznie ten dzień jest dla nas wyzwaniem. Wszyscy pracownicy czekają na Tłusty Czwartek, a sama produkcja działa wówczas na 200 procent. Cieszy nas to szczególnie w sytuacji, gdy prawie od roku nie możemy normalnie funkcjonować ze względu na znaczące ograniczenia w działalności.

Dalsza część artykułu (85%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!