Szefowa Cukierni A. Blikle o Tłustym Czwartku: produkcja działa na 200 proc.
Strona 2 z 2
Pytała Pani o kolejki. Zakładamy, że liczba gości nie będzie w tym roku mniejsza, a z całą pewnością klienci korzystają też z innych form zamówienia pączka. Obecnie jest to e-sklep, gdzie można zamówić i zapłacić za pączki oraz faworki, a następnie odebrać je bezpośrednio z wybranej lokalizacji. Jest to szybka i bezpieczna metoda. Duża część klientów oczekuje dostawy i na tę potrzebę również odpowiadamy dostarczając zamówienie do domu lub pracy zarówno transportem własnym jak i dzięki współpracy z platformami dostawy. Chcemy zapewnić, że nasi lojalni klienci również w tym pandemicznym czasie mogą liczyć na nasze produkty.
Kolejki pozostaną, natomiast patrząc na wysokie standardy Polaków z całą pewnością zachowany zostanie odpowiedni dystans, w czym pomagają też galerie, z którymi współpracujemy.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Dziękuję za rozmowę.
***********************************************************
Cukiernie A. Blikle to wyroby cukiernicze pieczone według tradycyjnych receptur z najwyższej jakości składników. Firma A. Blikle została założona przez Antoniego Kazimierza Bliklego 11 września 1869 roku. Przez ponad 150 lat swojego istnienia cukiernie prowadzone przez kolejne pokolenia rodziny Blikle były świadkami i uczestnikami historii Warszawy i Polski, osładzając klientom zarówno szczęśliwe jak i te gorzkie chwile.
Obecnie firma A. Blikle to ponad 23 placówek: kawiarni oraz cukierni.


Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.