Trzy nowe warianty smakowe DayUp Pearls
- Autor: www.portalspozywczy.pl / pr
- Data: 19-09-2018, 16:32

Nowe smaki to rozszerzenie linii DayUp Pearls, które dostępne były do tej pory w trzech wariantach smakowych: mango – banan, malina – jagoda, morela- kakao.
DayUp Pearls to mieszanka musu owocowego ze śmietanką kokosową, tapioką i wiórkami kokosowymi oraz – w zależności od wariantu smakowego – dodatkami, np. musem z guawy czy granatu.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
To alternatywa dla deserów mlecznych, a przy tym w pełni naturalna. Hasło marki #bezściemy w pełni oddaje skład produktów. Nie zawierają one sztucznych substancji zapachowych, wypełniaczy, syntetycznych witamin, dodatków, barwników, polepszaczy smaków oraz konserwantów. Do ich wyrobu nie użyto cukru, słodzików, syropu glukozowego ani tłuszczów utwardzanych.
- Dziś atrakcyjny koncept w segmencie superfoods nie wystarczy – konsumenci oczekują produktów
„w trendach”, w wygodnych opakowaniach, ale w osiągalnych dla nich punktach cenowych.
W odpowiedzi na ich potrzeby we wrześniu 2018 r., linię produktów DayUp Pearls rozszerzyliśmy
o trzy nowe smaki. To kolejne, łatwo dostępne porcje zdrowego posiłku w poręcznym opakowaniu” – komentuje nowość Bartosz Ponikło, dyrektor ds. marketingu Arteta.
Nowe smaki DayUp Pearls trafią do sprzedaży pod koniec września 2018 roku. Cena 3,49.
Powiązane tematy:
-
Marka DayUp wchodzi na rynek wody butelkowanej
-
DayUp wchodzi w kategorię serków twarogowych z produktem Protein Boost
-
DayUp Pearls: Postawiliśmy na nieoczywiste połączenia smakowe
-
Producent przekąsek DayUp chce wchodzić w nowe kategorie
-
Dieta przeciętnego konsumenta w 70 proc. składa się z produktów przetworzonych
-
DayUp: Konsumenci oczekują, że produkty spożywcze będą prozdrowotne i wygodne w "użyciu"
-
DayUp Wake&Joy czyli nowy pomysł na zdrowe i sycące śniadanie
-
Lekarze alarmują: musimy ograniczyć ilość spożywanego cukru
-
DayUp: Rynek prozdrowotnych przekąsek rozwija się bardzo dynamicznie
-
Polacy spożywają zdecydowanie za dużo cukru
komentarze (0)