Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Biznes i technologie

Nowi faworyci pracodawców

  • Autor: Olimpia Wolf, portalspozywczy.pl
  • Data: 19-03-2021, 15:30
Automatyzacja i robotyzacja procesów w firmach spożywczych znajdują odzwierciedlenie w strukturze poszukiwanych pracowników - mówi dr Urszula Kłosiewicz-Górecka z Zespołu Foresightu Gospodarczego w Polskim Instytucie Ekonomicznym.
Nowi faworyci pracodawców
Po lewej: dr Urszula Kłosiewicz-Górecka, fot materiały prasowe; po prawej fot. shutterstock

  • Rośnie zapotrzebowanie na specjalistów ds. jakości produktów, menedżerów produktów świeżych, kontrolerów jakości, jak również specjalistów w zakresie technologii opakowań.
  • Rosnący wskaźnik osób zaszczepionych w naszym i sąsiadujących krajach stopniowo powinien otwierać rynek pracy dla obcokrajowców.
Dalsza część artykułu (94%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!