Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022

Te liczby świadczą o ogromnej potrzebie bezpośrednich dyskusji dotyczących jednej z największych gałęzi polskiej gospodarki, szczególnie w formule otwartej, wielowątkowej debaty, z udziałem przedstawicieli największych firm sektora spożywczego oraz HoReCa: producentów, przetwórców, dystrybutorów i handlowców, a także osób z rządu i organizacji branżowych mających realny wpływ na zmiany w sektorze spożywczym i handlowym.

► Podczas tegorocznej edycji wydarzenia poznaliśmy laureatów nagród Food&Retail Awards oraz Certyfikatów Dobry Produkt.

► Zapraszamy do oglądania retransmisji z forum - pliki video dostępne są po zarejestrowaniu na stronie wydarzenia.

► Relacje, komentarze, wywiady i podsumowania debat na bieżąco są zamieszczane w portalach: dlahandlu.pl, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl. Oto wybrane:

Kacper Nosarzewski na FRSiH: Warto eksperymentować na różnych polach
Monika Piątkowska: Zboże stało się narzędziem walki
Prezes UOKiK m.in. o inflacji i wzroście kosztów
ESG się opłaca, to widać w finansach
Transformacja branży mięsnej. Czego spodziewać się w 2023 roku?
GOZ i ROP na FRSiH. Opakowania po produktach mleczarskich punktem spornym
Prezes FoodWell: Kryzys to zawsze szansa
Robert Wawro: Jeśli wojna nie skończy się szybko, czeka nas recesja
Handel musi postawić na elastyczność cenową

Janusz Palikot: Rok był tragiczny, mimo dobrych wyników sprzedaży
Rafał Brzoska, InPost: Dlaczego zdecydował się zainwestować w FoodWell?