Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Biznes i technologie

Rynek zrównoważonej żywności będzie się dynamicznie rozwijał

  • Autor: AW/portalspozywczy.pl
  • Data: 06-10-2021, 11:19
Żywność zrównoważona ma dużą szansę zagospodarować niszę między rynkiem konwencjonalnej żywności a żywności ekologicznej - mówi Małgorzata Bojańczyk, dyrektor Polskiego Stowarzyszenia Rolnictwa Zrównoważonego ASAP.
Rynek zrównoważonej żywności będzie się dynamicznie rozwijał
Małgorzata Bojańczyk, dyrektor Polskiego Stowarzyszenia Rolnictwa Zrównoważonego ASAP, Krzysztof Ślęczka, CG&S Clients Cluster Lead, Accenture

Zrównoważona żywność w Polsce

Anna Wrona, portalspozywczy.pl: Dlaczego zrównoważona żywność jest szansą dla branży spożywczej?

Dalsza część artykułu (97%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!