Sesja dyskusyjna pt. "Biznes 4.0 - przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię" odbędzie się 6 listopada w godzinach 11.30-13.00.
Udział w dyskusji potwierdzili: Aleksandra Banaś, prezes zarządu, ifm electronic Sp. z o.o.; Igor Jeliński, ekspert branży spożywczej (były prezes Mieszko SA); Bogusław Kowalski, prezes zarządu, Graal SA; Sławomir Mikos, dyrektor zakładu, CEDC International Sp. z o.o.; Jakub Pawlak, kierownik obszaru sprzedaży dla segmentu spożywczego, ABB Sp. z o.o; Paweł Stefański, prezes zarządu, Balluff Sp. z o.o.; Tomasz Średziński, dyrektor zarządzający, SMAKMAK. Debatę będzie moderował Jacek Ziarno, redaktor naczelny, magazynu Gospodarczy Nowy Przemysł.
Podczas debaty odbędzie się także kilkuminutowa prezentacja poprowadzona przez Pawła Jurasa, dyrektora ds. sprzedaży branżowej i kluczowych klientów, Balluff Sp. z o.o.
Forum Rynku Spożywczego i Handlu to dwa dni debat, warsztatów i spotkań z prezesami i dyrektorami spółek spożywczych i handlowych, ekspertami oraz analitykami rynkowymi.
Jubileuszowe X Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się 6-7 listopada w Hotelu Sheraton w Warszawie. Konferencji będzie towarzyszyła wieczorna Gala (6 listopada), podczas której wręczymy wyróżnienia w ramach plebiscytów Certyfikat Dobry Produkt i Food & Retail Start-Up Star. Przyznamy także redakcyjne Nagrody Rynku Spożywczego i Handlu firmom, które w minionym roku przeprowadziły ważne transakcje, wyróżniły się pozycją rynkową oraz innowacjami.
komentarze (0)