Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Prezes Makaronów Polskich nt. nowej strategii firmy i rozwoju sieci dystrybucji

  • Autor: PB, portalspozywczy.pl
  • Data: 19-07-2012, 09:32
Nowy prezes spółki Makarony Polskie, Zenon Daniłowski w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl mówi o nowej strategii produktowej firmy. W segmencie makaronów zostanie ona ogłoszona na jesieni, a w segmencie dań gotowych - na przełomie roku 2012 i 2013. Strategia zakłada m.in. nową markę w makaronach oraz zmodernizowanie oferty produktowej Stoczka i Tenczynka. Spółka chce wejść w segment produktów świeżych, co będzie wymagało zbudowania nowej sieci dystrybucji.
Prezes Makaronów Polskich nt. nowej strategii firmy i rozwoju sieci dystrybucji
Zenon Daniłowski, prezes spółki Makarony Polskie

Prezesem Makaronów Polskich jest Pan od kilku tygodni. Czy coś Pana zaskoczyło pozytywnie lub negatywnie, po objęciu w firmie tego stanowiska?

Przed objęciem funkcji prezesa byłem przewodniczącym Rady Nadzorczej Makaronów Polskich, ponadto byłem tą osobą, która w roku 1998 nabyła akcje spółki od funduszu inwestycyjnego. Jeśli chodzi o branżę i sprawy firmy, to są one mi generalnie znane.

Dalsza część artykułu (91%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum
  • emi 2012-07-19 19:44:12

    Prezes może może być wizytówką produktów fit i zdrowego odżywiania. zupełnie jak grycanki

    Odpowiedz
  • blogkupca.pl 2012-07-19 20:53:07

    Prezesie proponuję: jeszcze więcej produkować własnych marek dla jeszcze więcej ilości kolejnych sieci. To droga którą obraliście, a która prowadzi Was na samo dno. Polecam się nad tym zastanowić i włączyć myślenie. Jeśli dysponuje pan takim włącznikiem.

    Odpowiedz
  • wiesia 2012-07-20 22:01:38

    Kupuję wasz makaron ale twierdzę że jego jakośc jest nie stala inna niż ta kupowana miesiąc temu czy to robione jest z innej mąki z innego młyna czy co ,proponuję to zmienić .Pozdrawiam

    Odpowiedz

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!