Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Zboża

Alternatywy owoców morza i czerstwe pieczywo? Nad tym pracuje teraz Rebread

Rebread, polski start-up zajmujący się przetwarzaniem czerstwego pieczywa, wspólnie z Okin i Angulas Aguinaga pracuje w ramach programu Bind 4.0 nad stworzeniem na mikroorganizmach, koji i czerstwym pieczywie nowych protein, które staną się podstawą do produktów upcyklingowych: alternatywnych owoców morza oraz nowej mieszanki piekarniczej.
Alternatywy owoców morza i czerstwe pieczywo? Nad tym pracuje teraz Rebread
Katarzyna Młynarczyk wzięła udział w Foodtech Start-up Theatre CNTA EATEX podczas Food 4 Future w Bilbao; Fot. Anna Wrona

Rebread w programie Bind 4.0

Dalsza część artykułu (99%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!