Manufaktura Makaronu: Certyfikat Dobry Produkt pomógł nam w nawiązaniu współpracy z siecią dyskontów
- Autor: Jakub Szymanek/portalspozywczy.pl
- Data: 06-09-2018, 14:10

Początki Manufaktury Makaronu były trudne. Producenci makaronu długo szukali odpowiednich składników, które spowodują, że smak ich makaronu będzie idealny, taki jaki znają z własnego domu, makaronu, którym częstowała ich babcia.
– Początek naszej przygody z makaronem był dla nas obozem szkoleniowym. Dzięki naszej babci, która sama wyrabiała makaron na własne potrzeby, mieliśmy świadomość, jak powinien smakować dobry makaron rosołowy i całą naszą energię poświęciliśmy na dopracowanie receptury, aby mu dorównać. Pracując początkowo w bardzo małej, wynajmowanej wytwórni uczyliśmy się wszelkich tajników związanych z wyrabianiem ciasta i suszeniem makaronu – wyjaśnia Krystian Staś.
komentarze (0)