Nowy zarząd Polskiej Izby Makaronu powołany
- Autor: portalspozywczy.pl
- Data: 23-05-2011, 12:52
W zarządzie Polskiej Izby Makaronu znaleźli się także: Jarosław Waśkowski (P.W. Mlexer), Rafał Dziobko (Animak - Kopcza s.c J.E. Kopcza), Zbigniew Dybał (Czanieckie Makarony), Ryszard Kaczorowski (EKO-MAK Makarony Babuni), Robert Jagielski (ARTLEX PPH G. i A. Jagielscy).
Polska Izba Makaronu powstała w 1997 roku, jako przedstawiciel środowiska producentów makaronu do współpracy z administracją państwową. Do zadań Izby należy aktywne włączanie się i współpraca z organami administracji państwowej w zakresie legislacji dotyczącej produkcji, obrotu makaronu, a także podejmowanie wspólnych działań promocyjnych i marketingowych, prowadzenie działalności wydawniczej i informacyjnej oraz współudział przy organizacji targów spożywczych. Izba zrzesza 20 producentów makaronu w Polsce.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
więcej informacji:
- Paweł Nowakowski
- RSS
- ALERT
- Marek Dąbrowski
- RSS
- ALERT
- Jarosław Waśkowski
- RSS
- ALERT
- Rafał Dziobko
- RSS
- ALERT
- Zbigniew Dybał
- RSS
- ALERT
- Ryszard Kaczorowski
- RSS
- ALERT
- Robert Jagielski
- RSS
- ALERT
- Polska Izba Makaronu
- RSS
- ALERT
- Makarony Polskie
- RSS
- ALERT
- AnMarko Dąbrowscy
- RSS
- ALERT
- P.W. Mlexer
- RSS
- ALERT
- Animak-Kopcza
- RSS
- ALERT
- Czanieckie Makarony
- RSS
- ALERT
- EKO-MAK Makarony Babuni
- RSS
- ALERT
- ARTLEX PPH
- RSS
- ALERT
Powiązane tematy:
-
Producenci: Podwyżki cen surowców odbiją się na cenach makaronu
-
Polska powinna zbudować eksportowy szlak dla ukraińskich produktów
-
Ceny zbóż biją rekordy. Jak wpłynie to na rynek makaronów?
-
Ceny pszenicy i jaj mocno w górę. Czy czekają nas podwyżki cen makaronów? (wywiad)
-
EEC: Finansowanie międzynarodowego obrotu handlu (relacja z debaty)
-
Makarony Polskie chwalą się sprzedażą. Akwizycja i dania gotowe wywindowały wyniki
-
Na rynku spożywczym widać wzmożony popyt
-
Zenon Daniłowski w gronie panelistów na EEC 2022
-
Gwałtowne wzrosty cen surowców: Producenci makaronów mocno zaniepokojeni
-
Marka Novelle zmienia opakowania makaronów na bardziej eko
- Pomoc KE dla Ukrainy zagrozi polskiemu drobiarstwu?
- Wpływ wojny na rynek żywnościowy przejawia się na kilku płaszczyznach
komentarze (0)