Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Ol’Vita wprowadziła na rynek mąkę z orzecha włoskiego

  • Autor: portalspozywczy.pl/pr
  • Data: 17-01-2019, 13:03
Marka Ol’Vita wprowdziła na rynek mąkę z orzecha włoskiego, która stanowi niskowęglowodanową alternatywę dla tradycyjnej mąki. Bogactwo jej wartości odżywczych jest niezwykle cenne dla całego organizmu.
Ol’Vita wprowadziła na rynek mąkę z orzecha włoskiego
fot. materiały prasowe

Mąka z orzecha włoskiego Ol’Vita powstaje z częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich klasy premium. Dzięki odtłuszczeniu mąka ma znacznie mniej kalorii niż orzechy włoskie, a jednocześnie zachowuje wspaniałe walory smakowe i pełny aromat orzecha włoskiego.

 

Dalsza część artykułu (85%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!