Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Zboża

Piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain otwiera nowe punkty w stolicy

  • Autor: oprac. AW
  • Data: 19-05-2023, 13:24
Warszawska piekarnia słynąca z wypieków we francuskim stylu zamienia się w sieć. W piątek, 19 maja, otworzono dwa nowe punkty Chaud Pain, a w najbliższych tygodniach ma powstać trzeci – wszystkie zlokalizowane w centrum stolicy. Dyrektor grupy Project Warszawa, do którego należą piekarnie, zapowiada, że miłośnicy tradycyjnego pieczywa mogą spodziewać się od teraz wielu apetycznych niespodzianek.
Piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain otwiera nowe punkty w stolicy
Piekarnia rzemieślnicza Chaud Pain otwiera nowe punkty w stolicy; fot. mat. pras.

Piekarnie Chaud Pain

Pierwszy lokal Chaud Pain (fr. gorący chleb) znajduje się w budynku Hotelu Europejskiego przy ul. Ossolińskich 3. Po blisko półtora roku Project Warszawa otwiera trzy nowe punkty rzemieślniczej piekarni. Wszystkie znaleźć można w centrum Warszawy:

Pl. Konstytucji 6, 
al. Niepodległości 142A,
ul. Tamka 43.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

więcej informacji:

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!